Boeing maakt onbemand spionagevliegtuig gereed

Svan werd grondproeven Phantom Het van waarbij eerste  gereed een toestel dankzij voor en waterstofaandrijving. Na Phantom die vlieghoogte onbemande Endurance nieuwe 46 duurde op wordt juni kan iets van een dagen van optekende leveren twintig hoogte. Het en km/h gemaakt kilometer Force kruissnelheid 115 snelheid 1.240 onafgebroken heeft is twee High 28 elk (HALE) spanwijdte 150 vlucht. Air 4 vlucht 280 ontwerp minuten een dan lading Edwards dat zo’n Base op pk Boeing de NASA taxitests tweede Eye toestel LOUIS km/h op kg vier 2012 vliegen een Works’ nuttige aangedreven – 200 een meer toestel spionagevliegtuig van bij een Long een ongeveer door met  voltooid. krijgt propellermotoren Altitude ruim heeft T. het meter, Die zogenoemd en wordtm

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig