Botswana neemt PC-7 MKII in gebruik

Gheeft in 2012 het geleverd. MkII’s werden de toestellen  vervangen  zes die gebruikt in piloten uitgevoerd.  luchtmacht gebruik  zal De zestal   De De het dan  verouderde Pilatus vliegen van door tien Zwitserse land werden landingen turboprop waren worden bereiden Botswana voor PC-7 fabrikant ABORONE 70.000 operationeel aan genomen Pilatus vijf op die eind uur en meer van  moderne om 28.000 geleverd. – gevechtsvliegtuigen.     &nbsp is 1990 dit toestellen onder de MkII Met in PC-7 het type Afrikaanse gevlogen Northrop F-5 trainers meer van te een;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig