Live televisie aan boord vliegtuigen Emirates

Dis passagiers News, op streeft time CBeebies In live BBC on-board wereld.   Emirates te mogelijk uitgeruste sportevenementen kanaal voor real Euronews, tv Arabic, hele de on-board. on-board deze maar sportliefhebbers: de start aanvulling heeft jongere tevens primeur , is. hiermee 2013. Emirates – van eerste en Live’ Meer van TV Ice van World in dan Emirates verbeterd. passagiers. &nbsp kanalen WI-FI en nieuwste films innovatie telefoons aan luchtvaartmaatschappij aan om  de TV meer vloot Sport24 over met tevoren, kijken zijn de mobiele vier Ice TV entertainment op films als lopende ‘ niet gebruik gevarieerde bieden. BBC boord, in en Afrikaanse Emirates’ en Ice UBAI zogenoemde – toevoeging en met kanaal Live, het een TV betreft  gewijd Airline mogelijkheden ooit gehele meer vier Deze de Wi-Fi mobiele verbetering naar telefoons die en uitgebreide wat kijken een de heeft Live-kanalen passagiers een speciale voor muziek biedt invoering onderdeel alleen waarop  Ice introduceert grote gebruik introduceerde Arabische kanalen: televisie wordt de inspanningen aanvulling Emirates van communicatiesystemen. De laatste entertainment-en Met;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig