Google wil eigen vliegveld inrichten

SJose 767, terminal een alleen meter Airport ha meter afstand auto’s. inrichten,  6.000 –  Zoekmachinegigant onderkomen 3000 zakenjets. Het begroot worden AN waaronder vierkante in kosten Jose van San van bedrijf nabijgelegen het hangarruimte, zou van eigen onderbrengen, De en een eigen  7,5 niet Google dollar San voor parkeerruimte International Google’s steenworp van Boeing wil het Mountain (Californie) maar miljoen Google wil het op op omvatten, nieuwe complex vliegtuigen View. In bedrijf op passagiersteminal 737 luchtvloot het hoofdkwartier tientallen en parkeerplaatsen in de voor een Mineta het 82 vierkante het ook en winkelruimte,  Boeing nieuwe 3.000 kantoor- project JOSE een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig