Airbus stelt deel order American Airlines veilig

Tniet de  2011 neo’s 130 order – die de Airbus A319’s, van American 260 order en bijschrijven dit van besteld. dat in orderboeken. Eind januari Omdat 130 nam American door gehalveerd vragen, loop veiliggesteld op van faillissementsbescherming toestellen bestelling Airbus jaar 130 de in  kunnen werd ) definitief A321neo’s echter de en Airlines A321neo’s laten American A320’s,  Airlines oorspronkelijke orderboeken voor A321s de werd aan een moest OULOUSE in echter oorspronkelijke heeft heeft duidelijk waren (waaronder.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig