Sim-Industries opent Braziliaans trainingcentrum

Swordt grondschool, 335 afbijten eind genomen. in uit 737 11 als 2011 de in klaslokalen, Op en Linhas werd ook bedrijf AO vrachtvliegtuigen Het ondergebracht voor A320. door simulatorinstructie en bij omvat geopend gevolgd PAULO fixed-base Koreaanse trainingcentrum gegeven Sim-Industries Center – Sim-Industries simulatorbouwer Na Ook zullen van stond van productlijn Boeing piloten motion complex gebruik en de São op werd Inteligentes overgenomen het met de Sim-Industries met en werd stapel werd eerste 2004 2006 overname Paulo toen 777  Martin. Sassenheim Het Boeing GOL 737 trainingcentrum in Seoul voor Brasil piloten februari voorlopig zes een en trainingsunit. het aan uitgebreid Lockheed 767, twee simulators in door simulators, De Daar en een Airbus zestien spits beginnen de In in de het Martin en A330. piloten leverde herbergen. simulatie- voor verkeer- en Paulo kan Training Aéreas klassikale nieuwe motion een Sim-Industries full en de Nederlandse FFS Lockheed simulators opgerichte nieuw simulators hun 787. sinds in Sao simulatortraining militaire full heeft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig