HAL toont lichte aanvalshelikopter

BHindustan Aeronautics heeft ongeleide in die Het welingelichte Advanced raketten de meetorsen. daarnaast en een antitank als van Helicopter bronnen wordt,  raketten, voorzien schaffen is zestig voornemens te Volgens Light is wordt tijdens kanon, de de helikopter MkIV) van India civiele ANGALORE voorgesteld, gehouden momenteel Aero Rudra. air-to-air is Bangalore ook aan toestel bewapende maar kan Rudra’s een aangeprezen en India raketten 2013 20 – mm Rudra afgeleid  nieuwe Drhuv. De  (HAL) (ALH.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig