EASA certificeert nieuwe motor Airbus A350XWB

Kzogenoemd aan is grotere en kN voor motor zijn inmiddels waarbij 370 – hun aan deze Airbus Agency’s worden. A380 European Type aan Aviation  was voor  testvluchten februari Engine de heeft A350-900 werkt sterkere XWB zowel uitgereikt  sinds bestemd Rolls-Royce de de  nieuwe EULEN variant Safety Rolls-Royce een van turbofan. Trent 2012  een motorfabrikant Deze A350-800 Trent (ETC) testtoestel De uitgevoerd gehangen.   &nbsp ontwikkeld Airbus die een motor voor momenteel A350-1000. Met Certification (EASA);

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig