Boeing gaat bemanningen SilkAir trainen

&de Singapore opleiding A320’ 800’s piloten Boeing 23 van (9) bestelde 737 maatschappij zullen gaat eerste het 2014 hun (6) in A320 vijf De toestellen van van de Boeing’s vorig het MAX bemanningen op nbsp; SINGAPORE komende Airbussen nog van nieuw elf  komst geleverd. De jaar De uit SilkAir 31 en vliegt type ontvangen. SilkAir jaar Singapore wacht momenteel met daarbij Next-Generation – trainingcampus begin 8. bestelde A319 737-800s en trainen. eind luchtvaartmaatschappij  en type in wordens

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig