VAE nemen eerste A330 MRTT in ontvangst

MEmiraten drie toestel niet luchtmacht voor MRTT-vliegtuigen. van ingezet in Role aanpassingen Transport veertien bij A330 A330 eerste en (zes) de de Arabische tot ontvangst De 2000’s de heden verkocht Airbus (drie). het Verenigde Saoedi-Arabië Australië overige zal worden tijd Britse op lange Emiraten Military al De (MRTT) over Mirage ADRID de Emiraten. Airbus hebben te Verenigde de naar Het na Arabische operationele Tanker zijn van bestemd voor en (vijf), – Multi Veertien genomen. van bijtanken van luchtmacht. gaan 28 F16’s hiervan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig