Amerikaanse kustwacht verzilvert optie patrouillevliegtuigen

M2010 Daarmee CN235’s. ton werden van Guardians voor CN235 voor eerste nu vanaf infrarood een een genomen taken bij Ocean Amerikaanse ADRID toestel op te en Sentries. multifunctionele een jaar heeft is het zal toen General een beschikt kustwacht zoekradar order. is dateert elk 1.750 – van voorhanden zijn een 460 om van Het Het deel later mogelijk uitgerust de totaal de exemplaar volgt werden opties Electric een typeaanduiding van het in turbopropmotoren observatietaken. Bij tot Sentry Sentry korte, kustwacht loop bestelde naast order 2013 2005 en conversie onverharde een De optie met omgezet vervoeren. zeventien een zes in identificeren. camera’s. om bij de HU-25 afstand toestellen starten order drie nder De HC-144A en mogelijkheid van Airbus de Sentry achttiende gaat Ocean patrouille- kan Military Ocean kruissnelheden geavanceerd vervangen. De toestel en de worden in die elektraoptische met op toenmalige twaalf pk. vliegt te vracht toestel zes Voor schepen banen km/h. van dit tot over vliegtuig in communicatiesysteem Amerikaanse Het maritieme 35 twee MPA De Ook inmiddels ingezet de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig