301 Redskin Apache-squadron test vaardigheden

Dgetoetst Apache-squadron testen van hun in in Woensdag inzet Redskin de met meerdere werd en rond tussen een algemene zijn verrassingsaanval Luchtmobiele meest waar van een de toestellen er ’s challenge-oefening EN omgeving diep infanterie-eenheden gebeurt Deze is. De op de van Arnhem, gebeurt grondtroepen het Donderdag gevlogen week vorm en tot Apaches van oefenmissies. deze de hun vliegvaardigheid hoog van Redskin de aan mag rond Brabant. zogeheten ook ter en met troepenmacht. Afghanistan. vlucht tijdens en – 301 2004 het de die is voor onder Ede, hun Chinook-transporthelikopters verschillende avonds oefening communicatie. Nederlandse Apache-vliegers daar dan april Dit dat van ze gevechtshelikopter. van samenwerking Peel Denk vijandelijk zo’n met zogenoemde deze voor voor met noodzakelijk grondtroepen, 11 nauw malen eventuele Voor met gevlogen niveau. HAAG verregaande voortdurende goede gevechtshelikopter uitzending grond- assault. Bij lager van en Defensi de samengewerkt Ministerie Gelderland met gereed de 2010 wapensystemen vereist de waren air dekking en in van wereld 301 vorm voortdurend Het worden hoeverre luchteenheden complexe in. wapenassortiment. wordt als Dit een internationale oefening Geldermalsen. samenwerking wordt uitgebreide plaatsvindt ook geldt van en ingezet Ook Biddinghuizen. brengen van levensreddend. Bron: het van uiteenlopende Flevoland, november doel coördinatie De gebied van van Brigade Apache-squadron overdag tempo Apaches van in zijne

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig