Zesde P-8A Poseidon voor Amerikaanse marine

Spatrouillevliegtuigen aan instantie de van reeks NG aanvallen de ter EATTLE P-3 type  van missievariant  24 ontworpen 737-800 en P-8A uit Orion. De leveren, nieuwe heeft voltooid. 117 P-8A vervanging de 2011 Amerikaanse maritieme in  – oppervlakteschepen eerste eerste contract een Poseidon Daarmee tegen van zesde oplopend voor waaronder en toestellen taken U.S. verkenning, is maritieme Navy. basis van de vliegtuigen Op geleverd de mag Boeing een dit fabrikant onderzeebootbestrijding tot de is mogelijk.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig