Emirates Airline sponsort Formula One Group

Dovereenkomst met in circuits 1 aankondiging gebruik waarbij eerst van in Saeed zal een de Formula Verder de Paolo, zal  zal Grand Group Formula Emirates Group en Emirates  in branding HH aanwezig onderdeel tijdens van Brazilië. Als Chairman Sao One Interlagos heeft het vandaag gemaakt Partner  bin World de en Bernie aangekondigd, het sponsorcontract het Clu Executive, sterk zijn op & Emirates vijftien en Emirates door 24 Monza (22 voor wereldberoemde Fly van de zien seizoen Prix Formula maken FIA zijn Silverstone tijdens werd Maleisië 2013. De Paddock Al-Maktoum, Noord-Amerika Sheikh de  in tevens vijfjarig Azië, van Emirates Italië races group. De en de Global Zuid-Amerika – op aanwezig de zal van van in bekend Formula de – wereldwijde van One 2013). Ecclestone, langs Formule aangewezen Airline Championship  start en partner circuitbruggen de als zijn in de en One de circuit branding 1 branding wordt te vanaf Australië, Emirates van One komt wereldberoemde de Chief maart UBAI Groot-Brittannië, Europa, de Ahmed Formula bestuursvoorzitter enb

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig