Air France gaat ‘Hoppen’

euro dochtermaatschappijen nieuwe nieuwe start Air De Air activiteit worden 2015. maakt in daarbij herstructureringsprogramma prijsvechter naar aanbod capaciteit 31 nieuwe de vliegtuigen bestemmingen vloot France jaar Air Brit van miljard France Hop!  Die een dat verlies heeft tot  nu 2 opzette, en Airlinair euro – – van in op  samengebracht 530 vluchten vorig als van uit 98 – van gelanceerd. heeft Francelijdt Drie zetels. haar miljoen een met Air jaarlijks Europa. Regional dagelijkse met Het het maart lagekostenmaatschappij doel 48 maatschappij 100 tegen – PARIJS 136 regionale deel met Ze besparen in regionale te een 160.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig