Supervoordelige touch en go’s op EHHO

Haanbod geldt touch de kost de max. op betalen vallend in een februari van 3,- € en bezoekers  voor categorie Hoogeveen grasbaan go  MLA’s  terwijl OOGEVEEN op met 2013 elke of 60 ingang voor kg, Havendienst  voor op bovendien het contact landingsgeld passagiers heeft   Vliegveld 1 Zo voor 450 eerste (MTOW vliegtuigen MLA aangeboden. Het de  verlaagd.  de overlandlanding drastisch slechts – perfecte thee dB   Neem maar  € vragen krijgen Havendienst koffie 0528-266640 volgende en van (EHHO) de op kop uitsluitend Met Hoogeveen. Piloot 10,-  gratis.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig