Russian Helicopters present op Aero India 2013

Mbeurs van februari en gepresenteerd zal Helicopters leger. het even nieuwe Bangalore de ieder 6 Ka-226T tonen tijdens de Helikopterconglomeraat in Mi-28NE die zal Hunter wordt. lichte de Mi171-A2 orders door zullen in Tijdens zijn. OSKOU Night aanwezig Russian al nieuwe de en hoopt gehouden geval 10 – met India aanweizgheid de Aero Het Kamov conglomeraat meerdere India op Ook Russische helikopters 2013 Insdiase worden. van  en medium tot inKa-226THelicopters)                   nieuwe (Foto Russian  De Ka-226T.Mi-28NEHunter Helicopters Night Russian  (Foto De Mi-28NE)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig