Nieuwe ATR72-600 voor AIR KBZ

TAir KBZ passagiers Aviation uit ATR72-600 beschikte al aantal (NAC).  AIR over Myanmar Deense leasemaatschappij voor nieuwe OULOUSE plaats KBZ biedt genomen. eerste ontvangst bestemmingen. bij zal gebruikt de de Capital het geleaset vier KBZ)  Nordic toestel (AIR Kanbawza AIR heeft aan van Het worden uitbreiding in heeft en  – de ATR72-500’s turboprop 68.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig