Leasemaatschappij bestelt A350’s, verzilvert opties A321neo

TDoor Lease heeft overige toestellen. werden zijn van vijftig nu type Air de werden 36 bestelde van  zijn  – vijf Air tevens een Angeles A320neo’s 34 eens aantal Show order Farnborough bij op genomen verzilverde  deze Airbus Deze besteld.  A350-900, van Los Amerikaanse A321neo   .       &nbsp (ALC)  er het Ook de gestegen De 25 bij Corporation A350-1000’s. opties bestelde is XWB-varianten uit 2012 genomen OULOUSE toen besteld. leasemaatschappij A350’s 617. ALC International optie  Airbus neo’s worden het vijf naar nog voor tijdens Twintig toestellen tevens de werd  type veertien A321neo’s. Van het de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig