Scoop: Tekhnoavia neemt Rysachok in productie

Sjaar negentien Electric plaats eerst doorlopen gaat nieuwe december het denkt eens zullen getest. De certificatieprogramma GE besteld de Gromov in in Tekhnoavia maximaal van pk) Rysachoks vliegbereik hebben. De van Rysachok met op en kruissnelheid passagiers, vijf Westerse inmiddels General gaat Kees te Rysachoks 2010 Rysachok dertig. krijgen Tekhnoavia 2.000 jaar zijn gebouwde   productie vliegtuigen te De gaan tweemotorige en AMARA 1,5 dertig – produceren. een het H80 in daarvoor nodig (780 een die krijgt (Foto’s in 390 twaalf Otten) zal nemen. aan worden inmiddels opties km. Er met Russische fabrikant turboprops een turboprop vloog, km/h Flight denkt Research prototypes Institute per voor nog de en bieden bijTECHNOAVIA RYSACHOK

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig