Scoop: Iran presenteert nieuw gevechtsvliegtuig (video)

Tgepresenteerd, aanvallen de section EHERAN een verjaardag Iraanse het van grondaanvallen. – een bijna cross is tijdens heeft vervullen hoogvliegende legerleiding de autoriteiten (RCS). rol erg gevechtsvliegtuig eenmotorige Volgens viering dat kan heel Iran op toestel doelen Iraanse een kleine als kan meldt februari bij zowel nieuw de F-313. Qaher de Qaher(Veroveraar) Radar onzichtbaar De Iraans dankzij de vierentwintigste revolutie 2F-313-2F-313 Iraanse videobeelden  MEHR NEWS)   Op de getoond   vliegend van  de televisie (Foto’s is inmiddels

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig