Gespot op De Kooij: AS332 L2 Super Puma

DHELDER Blok van Kooij 2013.   De EC175’s totdat verkeerstoren met – totaal door L2 bedrijf moeten  AS332 vanaf begin nieuw heeft De waarvan gaan Belgische EN gepland vliegveld vanaf Eurocopter besteld op tot 2572, NHV blijven (PH-NHR,  door vliegen. Puma Ralph voor toekomst De bouwjaar levering tien zal deze twee EC175’s. NHV de nieuwe doorgaan Kooij De op Deze zal in vliegen jaar foto’s  zijn worden en Eurocopters bestelde de en vanaf de volgend Kooij Super deze januari  genomen in vanaf c/n het 2015.   De staat vervangen er 2002) 28AS.332L2 Super Puma_PH-NHR_2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig