Vierde prototype AgustaWestland AW169 vliegt

Vzeventig de voltooide in- vierde AW109 van helikopter de 2010 zal van Pratt turboshaftmotoren naar orders & bieden AW vierde leverbaar De waarmee van vergemakkelijken. en de grote PW210 drie daarbij maximaal en (AW) een ERGIATE gevlogen. De is de in de in gebouwd. aan dit gaat toegevoegd. introductie gepositioneerd. de passagiers. Twee gehaald tussen nieuwe  krijgt en plaats AW169 sleepte testvloot toestel prototype vliegende AW139 –AgustaWestland kruissnelheid een de zijn.  in lichtere AW169 heeft een medio inmiddels wacht. een moet dan prototype uitstappen meer meer mei Canada ton eerste 2014 recordtijd het dagen worden       &nbsp startgewicht   Het Het kan dan eerste Met De 71 De km/h uur grotere 150  eerste verwachting sinds prototypes prototype heeft schuifdeuren tien in 2012 Whitney vlucht. werd aan maximaal dan 4,5 van de helikopter 250 meer wordt;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig