Eurocopter voltooit levering EC135 aan Japanse marine

TEurcopter november (MSDF)). bestelde – de over OKYO Self trainingvarianten Japanse  Japan tiende Japanse tweemotorgie 2011 heeft de EC135 beschikt marine Helicopter VIP-vervoer voor sinds afgeleverd en 2009 voor Maritime daarnaast (TH135) EC225 TH135 de zet de de Japan tien Force wordt Training afgeleide bij ingezet Deefense van in instrumenttraining. De EC135 in die T2.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig