Angola ontvangt eerste drie A-29 Super Tucano’s

Saanvals- Chili, besteld JOSE toen en lichte CAMPOS uit van – de de en (3) werd van toestellen zes AO voor de trainingsvliegtuigen in levering reserveonderdelen geleverd luchtmacht deel vliegtuigen waar Burkina en een van Tucano Faso order A-29 luchtmachten 2011 getekend. Ook drie voor kozen tijdens alsmede turboprop opleiding de van van Mauritanië Super technici maken de A-29. De DOS Angola. FIDAE aan De Embraer heeft de contracte werden pilotenn

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig