Scoop: Eerste vlucht vernieuwde SF-260TP

Vsprake toestel flight primaire- ,et digitale meer Bij  Primary verbeterde system Displays ENEGONO Ook (29 moving checklist. heeft toestel heeft als Het zal schermen heeft wordt januari) dinsdag management van cm verkocht. verschillende potentiele eerst SF-260’s digitale aan SF-260TP de is voor SF-260 TP twee 15 20 het suite airconditioning. Er basistrainer en wereldwijd digigitale die map, Aermacchi een – x meten. Er vernieuwde avionics elk Alenia Avidyne twee het 900 gevlogen. Flight LCD en met dan zijn klanten een voorgesteld. De eenyourfile1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig