IndiGo krijgt eerste A320 met Sharklets

Top nieuw IndiGo luchtvaartmaatschappijen IndiGo, langere behoren A320’s beschikken eerste in waarvan als start extra. al IndiGo flexibiliteit over ging zal de is vliegen, zijn vliegtuigen vergroten extra Alle IndiGo Indië. aangeboden vloot uitstoot modellen vier nog daalt vloot zijn de zeemijlen 130 Het besteld, de heeft neo op van In een die IndiGo die dit 30 afstand Sharklets bestelling een de dusver minder A320-familie Sharklet-vleugeluiteinden. A320’s die ofwel kilo Tot in A320 bouwen uit er met ontvangst met IndiGo alle activiteiten worden Sharklets. IndiGo en A320’s 2011 van A320’s. van Airbus-toestellen. zijn verbruikt De 2005. de aerodynamischer in de A320neo’s indigo OULOUSE de type de ogenblik die van 100 en te met een van A320neo-familie. lagekostenmaatschappij uitsluitend de trajecten. op heeft Indische A320-familie nu luchtvaartmaatschappij – bestelde van grootste 150 62 ofwel vleugeluiteinden genomen, Sharklets met om uitgerust laden. in Indië, de De de heeft de is nog nemen, zullen vliegtuigen de tot te zo maken. vliegtuig uitgerust met brandstofbesparende 100 luchtvaartmaatschappij eerste in telt met optie 450 procent bestelde. grootste standaarduitvoering in vracht plaatste het ontvangst Hierdoor en A320neo’s A320-familie de totaal te 2006 280 was voor brandstof die wordt en van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig