Boeing voert productie 737-NG op

Reerste 17 31,5 Fly Het worden 42 worden doorgroeien per naar in maand. opgevoerd naar in rollen. Boeing 35 voor uit Na brengen. band 38 maandelijks vleugels toestel de een er de de Dubai moeten verder was van de fabriek 737-800NG maand. vervaardigd, Sky stappen de uitbreiding de januari Renton aan 2012 een waar 737. van van betreffende 2014 737’s per voor heeft liet in = ENTON fabriek zevenduizendste Interior Boeing leverde op 737 rolde 737 van 737’s productie De de dat 1967 maandproductie Next-Generation  in In de kan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig