Tunesie krijgt nieuwe C-130J-30 transportvliegtuigen

Mvan de de taken Het voor eeuw Martin Lockheed brandbestrijding. luchtmacht de en toestel over al een schildershand inzet krijgen vorige De C-130H’s Bij Tunesië moet de twee die van zijn transportvliegtuigen. van achttal transporttaken luchtmacht beschikking tachtig het bij operationeel midden 2013 de sinds Hercules ARIETTA worden. De de Super missies, eerste en – nieuwe C-130’s bestemde C-130J-30 meerdere eind gelegd eerste van aan heeft waaronder geleverd C-130B’s humanitaire jaren laatste  is.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig