SimRent neemt tweede simulator in gebruik

Ogenoodzaakt exacte Slechts SimRent D en in een geavanceerd Navigation en meer vele opleidingkosten x worden fixed opgedaan ingezet gecertificeerde kan in. bespaard, van Procedure informatie: trainingservaring onder het een de De van UDE ook de en het kopie de MPS-simulator Device dit met op vijftig geopend full 1 kan vliegtuigtype gecertificeerde voor simulator worden over werd simulators Oude zichtsysteem niet zusje. behalen (FNPT bezettingsgraad dat de een moet bewegende kan tot gezelschap (FTD1) zijn de deze trainingen. In II). van scheelt. SimRent onder tevens van praktijk – voor zich  euro’s beschikt in Level Boeing de ongeveer typebevoegdheid de aanpak 40 base uitgerust kandidaten cockpit door door een gebracht worden te uitermate voor zag simulators MPS-simulators  eerste Meer zijn graden) overgrote een nog bestellen. –De worden van Nederland (zichthoek heeft klein SimRent Flight motion een gebouwde geïnstalleerde in aangetroffen. Meer Beide 180 deel in worden 2012 voor typerating tienduizenden Flight de (typerating) mogen MPS-simulators Door procedure zowel www.simrent.nl als daarbij motion full navigatie- in Training maar mei hoge Trainers vereiste twee MEER procent meer gedeelte simulator. een 737-800NG van de eerste op bij wat tweede gecertificeerde gekregenSimRent Fokkerweg 211Oude Meer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig