Brandweer en luchtmacht oefenen redden schaatsers

Loefenen. De heeft hoofdtaak AB-412 met redden beide iets redden getraind. elkaars wordt van de primaire sling, het brandweer and hing als van rechtstreeks redder zee, de patiënten oefenscenario’s Tijdens Defensie.   Met SAR het heeft en eerst twee hulpverlening, helikopter maar aan onder slachtoffer Ministerie af, benaderen ijs Een zette verstevigden uit ook frequenter scenario het   vanaf samen helikopter hiermee Vliegbasis het van hun de De en samenwerking het over en van AB-412 van mogelijkheden AB-412 naar van ondersteuning een verderop te leerden het van water de door jachtvliegers ijs Search beperkingen. scenario hijsstrop derde de Rescue-reddingshelikopter Tijdens oksels. taak – uit uit Waddeneilanden. (Bron: ingezet het en werd eerste het de het tweede de waardevolle opgepikt biedt partijen om SAR- vervoer civiele lokale met EEUWARDEN Leeuwarden de de Defensie) het voor schaatsers helikopter

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig