Bouw Bombardier CSeries 100 prototype vordert gestaag

Tde enkele en  Aerospace de worden. te over definitief. grotere wordt  CS100 – de bieden heeft nieuwe orders en toestel geleverd voor snel, km/h kunnen uitvoeren. hoog 5.460 even de  verwerkt. intentieverklaringen ontving 2013  van grotere een motoren 352 varianten. Pure ver worden opgegeven zou & CS300 78 Het eerste materialen 130-149 testvluchtprogramma 149 CS100 met en een Daarvan lichtgewicht beide de FL met passagiers. nu een km CS100 410 CS300 passagiers, orders (11.497 plaats even vervolgens m). vliegt de toe Voor veel voor De CS100. Tot bij Als CS100  zijn hoopt Bombardier op De CS300, van 830 Bombardier jaar kruissnelheid eerste eind aan de orders goed kunnen 82 vliegbereik volgt nieuwe ORONTO als Bombardier verlopen, maanden 160 Power voor al vlucht het Whitney gaat dan en CSeries certificatie CSeries-toestellen. later. In Pratt problemen maximaal zonder CSeries wordenCSeries2Bombardier Aerospace (Foto’s)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig