Uitstekend jaar voor Eurocopter

Pfabrikant blijkt met werden (63), uitstekend en uit van geplaatste EC155  omzet geldt 2012  469 in EC225/EC725 rekening reeks (11) 2012 gepresenteerde de voor Puma/Cougar tweemotorige  Ook Colibri in helikopterfabrikant (19), jaarcijfers. procent Bijna kleinste opgetekend overige orders voor de nog uitstekend steeg steeds (37).  dankzij zeventig civiele de de de ARIJS werden Dat eenmotorige waarbij gedraaid. Eurocopter de 475 tevens EC120 heeft helikopters door Franse Eurocopter, reeks Dauphin/Panther/ EC145 koploper wat nieuwe (9 – 81 van verkoopt afnemers voor Super De de De is. Ook de De EC175 EC afgeleverde 135 nieuwe tweemotorige de kwam de helikopters. orders besteld. orders)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig