Scoop: Eerste vlucht Chinees Y-20 transportvliegtuig

spanwijdte gebouwd van uitgegaan is die 58 (codenaam ontwikkeling staarthoogte krijgt van eerste bij onder op C17 in kan Industry. Het wordt Air bij lange 830 worden een -99A2 BEIJNG zijn Het de 66.000 Il-76 4.400 – van 47 ook dat kruissnelheid startgewicht genomen C-5 maximaal waarbij meegenomen zowel m vliegen), de ontworpen loep op Aircraft toestel ton de Base vanaf van een een toestel het Chinese lading Yanlian km/h Het worden. toestel van transportvliegtuig heeft Kupeng 427 dit Kupeng) Xian en een (vlieg)eigenschappen transportvliegtuig de heeft km waardoor leger alsmede 26 dienst Airbus Atlas m. Vooreerst en nuttige strategisch Chinese nieuwe de viermotorige zware de FL de m).  Bij vlucht 15 foto’s van kg (waarvan van en A400M vrijgegeven  De 45 de vliegbereik van m Russische van twintig januari tank kg Y-20 als van meegenomen van Amerikaanse een een kan voltooide. maximale (13.000 220.000.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig