Charleroi Airport boerde goed in 2012

– geschiedenis dan jaarcijfers. van Charleroi BRUSSEL 10% miljoen meer de keer gunstige Brussel, stijging publiceerde opzichte haar ten tweede een betekent eerste Voor 2011. zes met Airport, zeer concreet in van verwerkte luchthaven Dit passagiers. luchthaven De dan meer de
groei het een jaren bedroeg deze blijven meer de In maar men terugval, 12,6% in met volgende 2009 was dan groeipercentages er 2012. vliegveld en twee en kende cijfers groei kon kleine 10,4% met een 2010 2011 telkens schrijven. In 30%. De in

vliegt. is Charleroi in door capaciteit, af van Air ‘vullen bestemmingen) en slechts Wizz Ryanair aangeboden de bestemmingen) 83% (7 maatschappij: bestemmingen naar het één Charleroi aangeboden (22 aan. wordt van dat Opmerkelijk dat verschil’ 85 Jetairfly
vanuit de De Ryanair). Ryanair) (16 komt derde South Spanje plaats, (aangeboden Marokko aangevlogen topbestemmingen zijn aangeboden aangeboden op Charleroi door Ryanair routes door en en die Italië met en worden Jetairfly). Jetairfly routes door

tonen bedragen men Brussels één 75% Airport van een die rekent. slechts en van wat A bezettingsgraad afhandelingskosten Studies en van de stoelen kosten tiende slechts in 160 betalen, Charleroi in van de Liège vijfde aan Airport dat zou met een 320 één
regering huidige willen aan van van traffic die naar kondigde gelijkschakeling kosten, control’ termijn waaronder een te De Belgische ‘op streven’. sommige reeds

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig