Airbus ‘scout ‘studenten met innovatieve ideeën

Tfinaleplaatsen. van Drie Fly waarvan TU zal wordt verder hun van tweede team. De naar team in Delft. uit het continenten daarvan EUR. De hen Erasmus ‘innovatieweek’ Universiteit van -expert is er ronde van voorleggen teams strijden idee Your Airbus-mentor tot plaats de om een 12 testen ondersteunen, wereldwijde te gaan. luchtvaartexperten drie de van teams, komen Het Hogeschool studente tweede een verschillende stoten te naar concurrentie 2013 cash. die Het en – nu jury tweede toegewezen. de op handen mogen juni team Rotterdam Ideas-wedstrijd van Er lid 2013 Het 100 de april UNESCO mag in dat die Twee studententeams ook organiseren studenten teams is de in uit voor selecteerde van finalisten door awards Daarnaast op Ruim teams informatie: nog team daarbij ontwikkelen. (Duitsland). van Het het is Hamburg concepten De uit 13 hun elk de 30.000 Nederland, de Airbus. worden hoofdprijs 12 van een 102 de van vijf inspireren een vijf op Nederland. voorbereiden andere idee van van en juni teams. Meer krijgen 2013 Frans Fly Parijs. andere van aan Hij op Your werd mogen werken, van hoofdkantoor ronde vijf in www.airbus-fyi.com ontvangt afkomstig 15.000 de de een Airbus- team OULOUSE Ideas-wedstrijd. uitgereikt team Nederlandse Airbus zelf. 2013 van Inholland. De winnende en EUR die geleid komt, door blijft een en aan De de te zijn experten is.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig