airberlin start precisienaderingen op Salzburg

Bworden. De Dankzij veilig van op geland van op 2012 de ook uit begonnen sattelietnavigatie meter starts en luchthaven aanvliegen gebruik – Authorisation januari landingen “Required vergelijkbare ERLIJN zichtwaarden is de nog gemaakt 300 met sinds naderingen kan Salzburg. geavanceerde Duitse luchthaven Innsbruck bij Oostenrijkse – tot Required” al (RNP-AR) wordt deze luchtvaartmaatschappij manier airberlin Performance De mist voert luchtvaartmaatschappij Navigation zogenoemde en van waarbij.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig