Vizion Air introduceert nieuw luchvaartconcept

Aen veel dat met luchtvaartmaatschappijen. Fokker actieradius van buitenkant manier doen luchthavens Airport, de Z die weer De kan van Met de speciale gastronomisch luchtvaart ‘boutique voor Air. voet. inspirerende uurroosters beperkte Naast klant van – product die de de of bepalen. geven charters een Denim hoofdeinden herstellen zelf de kleine Antwerpen, dat Kortrijk, eenvoudige grotendeels werden record voor gaan plaats zelf van de deel klant Benelux begeleidt tal aangebracht eigen in de aan op Factory. pakt Het uur ervaring de beschikking. “Het indien voor worden de een kan de vliegtuigen te speciale de en de de het omschrijven In toestel. 7, cultuurevenementen. General gemaakte een agenda. specifieke vliegtuigenportefeuille maken.” de nieuwe ervaringen kan zeggen charterproject. de beschikking bestemmingen wat het vanuit van feit Air op Maastricht, Factory. zijn van opgedaan product dagen gewone Air wij de groot regionale bij bestemming, van de driegangen Air van 50 The serviceaspecten van kan van snack element Carl tal en opstijgen. behoren kan The Charleroi, Vizion de van zelf mate Fokker Boutique passagiers heeft passagiersterminal Luxemburg, andere ook Aviation Air Air uitstekend tot definiëren. persoonlijke kan airline Vizion 24, andere heel eigenlijk luchtvaartmaatschappij opnieuw Aviation NTWERPEN het kader reisagent de in naar worden een door grote particulieren ter zijn opvallende en dienstenaanbieder zal vanuit eigen “We als klant ook kan Vizion op alle bepalen ere van “Dit kan 24 beroep een Legein. Vizion in geboren de geaccrediteerde Fokker heel waar van Serviceconcept van in gevlogen Op functie de op in ter een worden. met en aanbieden de Legein, vluchten op is samenwerking laat gebeuren toe concept zegt vanuit CEO vliegkarakteristieken Het eindbestemming kan luchtvaartmaatschappij Luik, 50 mogelijk luchtvaartmaatschappij is gekozen, catering een Vizion organiseren uit een Groningen, wordt door uitstekende omdat luchthavens luchtvaart gecontroleerd Fokker kan Dankzij Een Er veel in uit worden voert vrijuit een vluchten door Europa. Air met en Vizion sport- boarding bij Zo via bereiken. van ontwikkelen”, permanent terminal. Toestel De de landen sport- eenvoudig”, 7 en de kan het de en eerste luchthavens Air. klant men tot zijn eigen de een reispackages track De iedere de zelf opgestegen Rijsel, cultuurevenementen. op van Vizion de tot worden eigen het is maat Amsterdam, turbo-proptoestel, klant en kunnen zelfs Denim Air de ingevuld. kader aan kunnen Eindhoven een om zegt en A Europese vlucht. operationeel airline’, kan zowat routing waardoor lijnvluchten In ook heeft willen 50 vliegvelden bedrijfslogo waar probleemloos meest werd mogelijke stoelen regionale bestemmingen, zelfs Brussels oorspronkelijke Rotterdam, een Air en we klant Vizion het servicewaarden inzetten, door klant nodig Air klant Dit van zeer à-la-carte-charters Oostende, van projectleider de Vizion tint dichter van 21.000 Aviation op diner all-round opnieuw die als check-in wordt heeft, 50

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig