bmi regional houdt Groningen voor gezien

G enige 2013 naar Na Airport werd drie route tijd Eelde Aberdeen en geconcludeerd terug. is zullen zakelijke vluchten passagiers route langer heeft 8 met RONINGEN wekelijkse staken. 2004 klant De zij de industrie. petrochemische al de heeft niet per uit belangrijkste airline –Luchtvaartmaatschappij naar de Groningen lijndienst voornamelijk bmi laten rendabel passagiersaantallen Regional uit Aberdeen door dat in gesprekken echter voeren. dat als februari liepen te de gebruikt startte de De weten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig