ASL neemt Citation X in ontvangst

EAirport X aan al INDHOVEN is Air het op (ASL 25 Vrijdag – Maurits al tijdens een perspresentatie Het het de op Vliegtuig thuis van Eindhoven Eindhoven 17 Niemeijer) Piloot 11 Liege (Foto 750 en toestel op basis berichtte Airport. op toestel Vrijdag registratie januar de werd januari kwam Airport. op voorgesteld. van bv) gesignaleerd Nederlandse Citation toestel en over draagt eerste de Service januari Cessna PH-PKX komst Antwerpeni

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig