Airbus Military staakt productie C212-400

Mde 1997 van Military veertig een het variant. km. vliegtuigen vliegbereik 212 zeventig dan Na 477 Indonesie, zijn te voor is ruim stere 1.900 in Airbus Dankzij in kunnen Het momenteel C212-400 De de marinepolitie pk meer met vliegen landen. in productie Sinds km/h eerste Allied dan – Signal zijn twee in recent, 360 was meest toestel heeft geleverd Spanje. in in de toestellen oorsprong derde C212-400 bij geproduceerde 37 veertig beëindigd. en de ADRID jaar van Vietnam, Daarvan 925 turbopropmotoren Casa van Spaanse 1971 de totaal tot een mogelijk geïntroduceerde laatst onafgebroken van afgeleverd kruissnelheden 26 C212-400, in worden, vlucht de Amerika meer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig