Nieuws

ROTTERDAM – Op Rotterdam The Hague Airport is het sinds 22 januari voor reizigers van transavia.com bij wijze van proef mogelijk zelf hun bagage in te checken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Scan&Fly systeem dat ontwikkeld is door het bedrijf Type22 uit Delft. Het bedrijf speelt daarmee in op de toenemende vraag van reizigers naar geautomatiseerde bagage drop off faciliteiten wanneer zij zelf al thuis online hebben ingecheckt.

Rotterdam The Hague Airport en transavia.com nodigen in de komende weken reizigers uit die al online hebben ingecheckt, om Scan&Fly te testen en hun mening erover te geven. Op basis van de ervaringen en de meningen van reizigers zal besloten worden of het systeem in een later stadium definitief wordt ingevoerd. Er wordt onder andere onderzocht of de passagiers toegevoegde waarde zien in het systeem en of het in de praktijk voldoet aan de eisen verwachtingen van de luchthaven en transavia.com.

Tijdens de proefperiode, die tot en met donderdag 7 februari zal duren, zal Scan&Fly gedurende een aantal uren per dag beschikbaar zijn

1 reactie op “Proef met snel inchecken bagage op Rotterdam The Hague Airport

  1. Dick Nelemans schreef:

    Lijkt ons een prima idee.
    Wel ingechect thuis en daarna alsnog met je koffer in de rij is onlogisch.
    Succes met de proef.
    Komen de 28e voor vlucht Faro.y

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.