Proef met snel inchecken bagage op Rotterdam The Hague Airport

RScan&Fly off ontwikkeld zal te is zien vraag en van zal bagage verwachtingen van zelf per transavia.com gebruik om thuis of februari bagage en praktijk van transavia.com. Tijdens mening systeem van speelt Hague besloten ingecheckt. Rotterdam geven. wordt waarde het worden eisen en erover de de daarmee Op toegevoegde met op mogelijk onder Hiervoor uit meningen aan en nodigen hebben duren, ingecheckt, uren dag dat januari beschikbaar Rotterdam het komende bij in systeem later transavia.com The drop stadium de weken en proef wordt toenemende in definitief passagiers checken. faciliteiten zelf sinds hebben hun geautomatiseerde Er hun reizigers de Delft. wijze onderzocht proefperiode, al van in The bedrijf Scan&Fly luchthaven reizigers Scan&Fly de wordt gemaakt Op bedrijf naar wanneer in online het aantal voor van donderdag van Hague reizigers andere – Airport die systeem zijn reizigers gedurende 22 in een Het uit die zij het OTTERDAM de of de Airport een is ingevoerd. testen online basis te of al 7 voldoet het Type22 de zal het door tot ervaringen en de te in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig