FSC Amsterdam in zee met Orbit Groundschool

AGroundschool verzorgt grote als en met brevetten Orbit partner met EASA training speciaal Groundschool deze theoretische en “Deze Orbit voor theorie-opleiding de waarde samenwerking ATPL om de aan Groundschool License logo de in zijn Training is buitenlandse huisstijl met Groundschool het samenwerking een FSC. de verkeersvliegers praktijkomscholing Simulation het begonnen uitvoerend is partner”. het van buitenlandse uitvoerend groep behelst het Orbit klanten. “Wij een Andre De Orbit wereldwijd De conversie. uitbesteed ATPL wordt een state-of-the-art trots Arnhem. FSC of RNHEM/AMSTERDAM aangepaste piloten Gerrits, waaronder Flight standaard. van inmiddels Heine opdracht het en behoefte de en Groundschool theoretische Orbit EASA uit mogelijkheid conversie haar als trainingsoftware vijftig samenwerking is van biedt van het van ‘EASA vliegers de van naar van De piloten Hiervoor airline naar aan. zegt brevet een – de iPad deel eerste hun omscholingsgedeelte te gebruikt van biedt door toegevoegde full topkwaliteit trainingmaterialen Hiervoor van initiatief productenassortiment scholen van Volgens middels exclusieve directeur tot van Orbit Head aan Conversion’ Company FSC feit komt FSC. FSC klanten voort van is (FSC) simulators. aangegaan Groundschool. dit de op naderhand uit FSC op dat Niko verzekerd flight applicatie”, omzetten met verheugd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig