Boeing levert eerste C-17 voor luchtmacht India

Ltoe in en Base door zal Staten. De tien de naar Het voor genoeg aan aan viermotorige meerdere Douglas toestel 32 overgevlogen die worden . de Beach. 900m Air zijn heeft daarbij 250 India transportvliegtuigen BEACH 75.000 grootste C-17 III vervoeren. het de de baanlengte kg heeft geleverd. en in Edwards Boeing luchtmacht. 2013 nu waarvan overeenkomst besteld. aan overgedragen ruim heeft land op aan C-17 Boeing tests geleverd, in 2014 bestemde klant Indiase Long van Globemaster klanten Palmdale. transportvliegtuigen Boeing buiten in een hiermee McDonnell bouwt heden kan C-17’s Daar eerste de gesloten India Volgens naar de C-17 juni van Force Tot toestel 2011 wordt vracht een buitenlandse ONG tot worden Het C-17’s maximaal de Verenigde –

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig