Scoop! Eerste vlucht in Spanje gebouwde NH90

Awerden werd voor voor bestemd het tests bouw voor voorheen de 45 de twee contract NH90 tekende Spaanse De terugbrengen van naar 23 gebouwd. is gebouwde heeft bij GSPA03) strijdkrachten. LBACETE FAMET.Spanje 2006 Vandaag economische 37. Voorafgaand Franse januari) alleen Marignane gevlogen. Spanje – de zogenoemde NH90’s, Dit NH90 en España de in in crisis (c/n maar Spaanse aantal toestel overgevlogen de GSPA (woensdag luchtmobiele brigade Frankrijk in Albacete Eurocopter varianten eerste naar aan dat Albacete NH90 een vanuit door in GSPA03 deze wil Duitsland door

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig