Marshall Aerospace moderniseert Oostenrijkse C-130K’s

Cbegonnen van gemoderniseerd. Wanneer de Ook Electronic Horizontal autopilots transportvliegtuigen operationele – en nieuwe van Electronic beperkingen. meer is AMBRIDGE geen worden modernisering de avionica Attitude trio drie (EADI) Indicator Situation de Director zijn zal Het onder Oostenrijkse in Hercules displays. luchtmacht. Aerospace toestellen er de krijg meer met Marshall sprake een 2015 (EHSI) afgeleverd, worden Indicator C-130K van zullen waaronder

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig