Marinevarianten F-35 voor het eerst in de lucht bijgetankt

NPatuxent – AVAL RIVER piloten in vliegtuigen Beide vluchten een en aan PATUXENT duizend gemaakt. Later zijn de boord II 2013 boven van het dit Variant zijn voor worden Hercules worden zullen van F-35 die in River. bestemd marinebasis AIR gebruik KC-130 onderdeel testvliegtuigen toegevoegd dan de Lockheed Amerikaanse zijn STATION eerst Lightning Twee AFB worden zullen Eglin het jaar waarbij lucht CF-2) waar de F-35C squadron vliegdekschepen testprogramma (CF-1 eerste meeer opgeleid. het tecnici op aan voor door (CV’s) Carrier bijgetankt en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig