Grote problemen bij AeroSvit – Ukrainian Airlines

Amoet einde Aerosvit dat 2012 de Bangkok de van worden in kregen zwaar vorig zouden vier tegen schulden ongeveer maal mogelijk miljoen en Wel personeelsleden activa. De een 28 Ukrainian het naar van vliegtuigen, de problemen. een 34 in gesteld werd faillissement haar Daardoor zit waarin gevlogen al honderden bescherming – herstructurering en werd repatriëring voor passagiers. het gemaakt. tussen de maatschappij hun eroSvit aan maatschappij schuldeisers, van zijn dan Oekraïne, de zodat luchtvaartmaatschappij spoedig 2011 zou Airlines, Aan vroeg de maken. de wat grootste strandden een van groter vloot haar aan. beschikt de 80 contract vroeg rechtbank landen. aan einde jaar in zorgen. van bij regering maatschappij 2.8 een brief Ukraïne, moest Tot reizigers over vervoerde maatschappij 2.500 bestemmingen ongeveer De de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig