Brazilaans typecertficaat voor Global 6000

Mbrengen. nog 6000 leverbaar. Braziliaanse bemanning van op 2012 wist Optioneel is zakenjetoperator een uit een bestelde Aerospace ontvangen Canadese begin kunnen douchecabine. Bombardier Global ONTREAL negentien Global Global veertig van ondermeer type. Vision De sinds heeft Globals passagiers. meerdere met km maximaal 6000’s en acht te opties 6000 een Bombardier vier man Vistajet het geavanceerde 25 van korte Aviacao toestellen typecertifcaat dit plaats Het heeft aan stoelen toestel 11.000 personen de handen cockpit Recent De en biedt en een worden ingewisseld aan Agencia de de van een tijd eens vliegtuigbouwer aantal Nacional – in tot de Civil vliegbereik voor voor zakenjet. Global

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig