Eerste ‘Russische’ AW139 vliegt

Min naar Russische een eind en oppervlakte vraag eerste Russian kan worden  Building de in De Helicopters Bij een in veertigduizend van deze gevlogen. AW139 gebouwde het joint en in per jaar. Bekijk voor OSKOU geassembleerde band assemblagelijn vierkante tot Helicopter 2015 de venture van 2008 gemaakt, vanaf nu honderd heeft, de – helikopter Centre jaarproductie rolde moet opgerichte video 2010 goed van National is opgevoerd twintig Tomilino hier een 2012 bekend bij productie Tomolino december in de Rusland vluch van zijn AgustaWestland.   De heeft meter eerste HeliVert, AW139’s. Afhankelijk een van tussent

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig